Мис България роди от футболен национал

Бебето бе кръстено на баща си Георги Костадинов, който е капитан на националния отбор по футбол

Нещо за четене
12:06 - 08 Август 2022
2847
Мис България роди от футболен национал

Радостина Тодорова, носителка на титлата "Мис България Вселена" 2015, роди първото си дете. То бе кръстено на баща си Георги Костадинов, който е капитан на националния отбор по футбол.

„Най-голямото щастие озари и нашето семейство – с Георги станахме мама и тати на един прекрасен малък мъж – най-съвършеното нещо, което някога съм виждала! Кръстен на баща си, който ме подкрепяше и обсипваше с любов при всяка една крачка по нелекия път да се сдобием с тази рожба – дар от Господ! Чувствата са неописуеми, ароматът на бебе е прекрасен, а всяка болка до тук си струваше!!!

Огромни благодарности на екипа в болница Токуда, начело с така внимателната и мила д-р Апостолова, която извади на бял свят малкия юнак! На д-р Шефкетова, която ни подкрепяше и продължава да го прави до ден днешен… На МЦ “Д-р Калчев” и в частност на д-р Калчев, д-р Чучумишев, д-р Тончев, на Цвети, на Мария и на всички мили хора там за грижите, отдадеността и вниманието им към нас и нашата история!!! Вие сте ангели! Благодаря на семейството ми, което изтърпя нервните ми кризи преди и след като забременях, най-вече на Георги… хахахаха и не на последно място благодаря на себе си, че в нито един момент не се отказах! Аз съм най-големият инат, който познавам! А сега да видим и малкото ни лъвче чии качества ще наследи. “От кал да е, Георги да е!” – написа щастливата майка в Инстаграм.

В неделя Радост и малкият Георги са били изписани от болницата и вече са вкъщи.