Мис Крокодил се разкайва: Прекалих с тена, препечена кокошка съм

Цялата ми визия и безумно грозната ми розова рокля на "Мис България" бях гаф, признава Батинкова

Шоу
15:20 - 02 Август 2024
3333
Мис Крокодил се разкайва: Прекалих с тена, препечена кокошка съм

Антония Батинкова, която преди години предизвика много противоположни мнения, когато бе избрана за "Мис България", проговори за най-голямата си грешка. Вчера миската публикува 3 кратки видеа, на които отговаря на въпроси на свои почитатели.

Тя не пропусна и отново да засегне темата за паник атаките, като разясни, че ако човек има нужда от професионална помощ и страда от психическо разстройство, няма нищо лошо да се обърне към специалист. Но все пак е важно да работи върху себе си, а не "да се крие зад паник ататките", както казва самата тя.


Въпросът, който обаче я подтикна да проговори открито за онзи момент преди години, когато публиката реагира остро на победата ѝ в конкурса "Мис България", бе "Кой е модният избор, за който съжаляваш?". А ето как отговори тя на него:

"Модният избор, за който съжалявам, е прегорелият ми тен на конкурса "Мис България". Както знаете, аз съм много бяла и по принцип не обичам да имам много силен тен. Това беше голям гаф, защото тенът ми беше много силен и то на лицето. Още по-големият гаф беше бруталният ми фолкаджийски грим, който не беше подходящ за светлината на сцена. Също и вафлите в корена на косата с едни, пак фолкаджийски, букли. Въобще цялата ми визия тогава и безумно грозната ми розова рокля, беше гаф. Но въпреки ужасните ми рокля, грим и прическа, не съжалявам", откровена е Батинкова.