Мис Вселена гушка нисък пухкавелко (СНИМКИ)

Двойката се познава от години, били са състуденти

Нещо за четене
20:00 - 26 Ноември 2023
10358
Мис Вселена гушка нисък пухкавелко (СНИМКИ)

На състоялия се неотдавна финал на конкурса “Мис Вселена” в горещия Ел Салвадор 23-годишната Шейнис Паласиос от Никарагуа беше призната за най-красивото момиче в света. Тя призна, че това е било нейната детска мечта.

За биографията на красавицата се знае малко, а и тя усърдно пази в тайна личния си живот. Мнозина се интересуват дали сърцето є е свободно и все още нямат отговор. Някои смятат, че Мис Вселена има приятел и той се казва Хани Хавиер Фалкън. Поне с него Шейнис най-често се появява публично. Именно този млад мъж застана най-близо до нея на финала на състезанието и първи я поздрави за победата, като в един от постовете си я нарече “душата ми” и “най-забележителната жена на планетата”. А понякога Хани дори пише за Паласиос като за другата си половинка, което дава още повече поводи за клюки.

Не се знае как са се срещнали Шейнис и Хани, но съдейки по снимките, те се познават от много години и са учили в един университет. Дипломирали са се в една и съща година.

Не всички обаче вярват, че наистина има романтична връзка между Шейнис и Хани. Някои от феновете на момичето смятат, че той е най-добрият є приятел, но нищо повече, заради външния му вид. Фалкън е твърде нисък, не може да се похвали с плочки и като цяло не прилича на Аполон.

Самата Шейнис Паласиос се разстройва от подобни коментари на интернет потребители: тя смята, че да се съди за хората по външния им вид е неприемливо. Мис Вселена вече се сблъска с омраза и обвинения в злоупотреба с пластични операции. На първо място хейтърите твърдят, че Шейнис изглежда много по-възрастна от нейните 23 години. Други пък изнамериха снимки отпреди 5 години, когато е завършила училище. На тях се вижда, че момичето носи очила и брекети. Това не є пречи да направи своя дебют в конкурса Miss Teen Nicaragua през 2016 г. По-късно представлява страната в Teen Universe и “Мис Свят 2021”. Изглежда “грозното патенце” бързо се е превърнало в лебед.