Мишо Шамара: Нормалните не харесват Тръмп

Личности
13:50 - 10 Януари 2021
2573
Мишо Шамара: Нормалните не харесват Тръмп

"Събитията около щурма на Капитолия от привърженици на Тръмп почти не се усещат в нашия щат Илинойс. Ние сме в един „либерален парадайз“, където не се долавя напрежение.

Ако някой тръгне да крещи за Тръмп - особено в Чикаго, хората ще го гледат с насмешка и ще бъде някаква единица“, каза рапърът Мишо Шамара по Би Ти Ви.

Той през последните години живее в САЩ, а по неговите думи няма „нормален човек да харесва Тръмп“, който е „един егоцентрик и се държи като източноевропейски диктатор“.

„Най-голямата безработица и криза от 80-те години насам са по времето на Тръмп, както и най-голямата здравна криза“, твърди Мишо Шамара.

Настоящият президент на САЩ е създал култ към своята личност през профила си в Туитър и това е една от причините за атаката срещу Капитолия, убеден е българският рапър.

Според него заради Тръмп „има много голямо разделение и несигурност в нашата общност. Изпокарахме се и за това много ме боли“. А настроенията сред българите, които са привърженици на Тръмп, са породени от неправилното асоцииране на демократите в САЩ със социализма.

"Българите са много расистки настроени и сред тях има големи антиимигрантски настроения, сякаш не искат други хора да идват в САЩ, след като те вече са там", коментира още Мишо Шамара.