Мишо Шамара, SNAP!, C-Block и NANA идват за SPICE Music Festival

За пети път в Бургас отново ще бъде горещо през август, вижте и останалите участници във фестивала

Новини
13:20 - 05 Януари 2023
2460
Мишо Шамара, SNAP!, C-Block и NANA идват за SPICE Music Festival

SPICE Music Festival отново се завръща в Бургас! И този август се очаква да стартира ударно и да бъде горещ, не само с температурите си, а на 4-ти и 5-ти почитателите на музиката на 90-те ще могат да се изкефят напълно.

За своя пети рожден ден фестивалът направи допитване до феновете си кои звезди искат да видят отново и това е причината SNAP!, C-Block и NANA да се качат за втори път на бургаска сцена.

Заедно с тях в програмата на фестивала ще видим още от най-любимите изпълнители на музиката от 90-те до днес – Alexia, Apache Indian, Culture Beat, DJ Quicksilver, S.T.S.B. FKA Fun Factory, Kate Ryan, Lucenzo, N-Trance, Paradisio, U96, както и специалното завръщане на Гумени Глави с Мишо Шамара, който от много години работи в САЩ!

Така че, ако искате да ви бъде още по-яко морското приключение, запазете си първия уикенд на август за незабравимата фиеста на Пристанище Бургас, за да се потопите в неповторимата атмосфера на SPICE Music Festival и отново да се пренесете в едни от най-вълнуващите музикални години и ще ви зареди с нови спомени за дълго.

Билети варират от 99 до 170 лева, както следва: двудневен (Fest club) - 99 лева, двудневен (Без club) - 110, VIP Spice (Fest Club) и VIP Spice (Без club) - 170.