Мисис Бургас управлява боен кораб

Актуални новини
11:41 - 01 Април 2024
2055
Мисис Бургас управлява боен кораб

29-годишната Десислава Димитрова убедително спечели титлата Мисис Бургас 2024 г. Младата дама е майка на едногодишно дете, щастливо омъжена, а по професия е военнослужещ. Крехката и грациозна физика на Деси не издава твърдия характер. Младата дама е Вахтен офицер по управление на кораб II ранг.

Чаровницата безапелационно спечели сърцата на журито в конкурса Мисис Бургас 2024 г и грабна короната. 

Деси разказва, че сама изявила желание да се впусне в тази мъжка професия. Още от малка се възхищавала на своя баща, който бил военен, а после по-големият й брат се отправил към военноморското училище във Варна, споделя тя пред БНР. 

"За мен военният профил изглеждаше много престижен, много впечатляващ, а целта ми беше да се издигна по-високо по стълбичката. Минават се много изпити, за да се влезе във военноморско училище. Изисква се физическа подготовка, английски език, медицински прегледи и математика", сподели Десислава. 

Днес денят й започва в пет сутринта, защото бърза да се приготви преди да се е събудил едногодишният й син. След това го води на ясла и отива на работа. Справя се сама, защото съпругът й също плава с корабите и отсъства между 4 до 6 месеца.