Миската, нарочена за близка до Бойко, се оказа македонка (Снимки)

Мистериозната секс бомба Борислава Йовчева е от Сандански, печели титлата през 2006-а

През ключалката
13:15 - 22 Февруари 2020
59581
Миската, нарочена за близка до Бойко, се оказа македонка (Снимки)

Секс бомбата Борислава Йовчева, спрягана за близка до премиера Бойко Борисов, се оказа люта македонка. Красавицата, която е разследвана от полицията в Каталуния и антикорупционната прокуратура на Испания, е от петричкото с. Кулата. Кметът на селото Димитър Дамянов твърди, че тя е от Сандански, а в Кулата живеел само дядо й, пише nie-jenite.bg.

Бащата на Борислава много отдавна се е изселил с цялото си семейство в Сандански, там са учили изкусителката и брат й, а после са заминали за София, така че със с. Кулата ги свързва само произходът на дядо им, обясни селският управник. Той твърди, че никога не е виждал в Кулата Борислава Георгиева Йовчева.

Красавицата през 2006 г. печели титлата „Мис Бикини”. По онова време тя е била манекенка в Сандански, после заминава да учи в София. Сега твърденията са, че живее с дъщеря си Ема в Барселона в къща, около която се спряга името на Бойко Борисов. Преди повече от година, когато за пръв път се заговори за луксозния имот, Борислава категорично опроверга в медиите каквато и да е връзка с премиера.

Сега обаче испанската преса отново гръмна, че скъпата къща се разследва от полицията на Каталуния. Братът на Борислава – Станко Йовчев, е бил юноша на „Вихрен” и бивш футболист на ЦСКА.