Мислят я за майка му - Киану Рийвс пак показа дъртото гадже

Грант не се боядисва и не се смущава от белите си коси, въпреки че това доста я състарява

Шоу
16:10 - 19 Април 2024
5578
Мислят я за майка му - Киану Рийвс пак показа дъртото гадже

Холивудският ас Киану Рийвс се появи на галаконцерта на МОСА в Ню Йорк придружен от приятелката си Александра, с която са заедно то 2019 година. Двойката отново предизвика буря от коментари, като злите езици се бъзикат, че побелялата мацка изглежда като майка на актьора.

Киану рядко се появява на такива големи събития, особено в компанията на гаджето си. 54-годишната Александра Грант, която всъщност е с 6 години по-младата от актьора, е художник и определено не отговаря на стандартите на американския шоубизнес. Любимата на актьора бе облечена в тюркоазена рокля с изрезки отстрани, дълбоко деколте, а косата си беше вързала в красив кок. 

Грант не се боядисва и не се смущава от белите си коси, въпреки че това доста я състарява. Феновете на Рийвс вярват, че точно тя е помогнала на актьора да се справи с депресията след загубата на съпругата си в автомобилна катастрофа и да започне да „живее отново“. Александра няколко пъти коментира връзката им, като я определя като „много продуктивно партньорство“.

„Хубавото на това да се влюбиш като възрастен е, че по времето, когато имах връзка, вече бях изградила собствена кариера. Чувствам се много уверена на червения килим с партньор, но се чувствам уверена и сама“, казва Грант в интервю.