Мистериозен феномен в Лас Вегас : извънземни или просто илюзия ? (ВИДЕО)

Две огромни същества с блестящи очи кацат в заден двор, твърдят свидетели

Мистика
05:56 - 24 Юни 2023
6141
Мистериозен феномен в Лас Вегас: извънземни или просто илюзия? (ВИДЕО)

Лас Вегас е град, известен със своите ярки светлини, казина и места за забавление. Но наскоро той привлече вниманието не само на играчи и туристи, но и на световните медии благодарение на мистериозен инцидент, включващ появата на странни обекти в небето и непознати същества.

Според Daily Mail на 30 април полицай от Лас Вегас е заснел на видео нещо необичайно - синя топка, която се носи с голяма скорост в нощното небе. Интересът към инцидента се разгаря няколко седмици по-късно, когато медиите научават за този мистериозен случай.

Според полицейската справка инцидентът е станал в 23.50 часа. Специалната камера на униформения заснема странен обект, летящ във въздуха, само минути след обаждане от жител, който твърди, че "нещо абсолютно извънземно" е кацнало близо до къщата му. 39 минути след първото обаждане спасителната служба получава второ съобщение, в което мъжът говори за наблюдение на падащ предмет и появата на две непознати същества в задния двор на къщата му, които той описва като извънземни.

Един от съседите, онемял от случващото се, споделя впечатленията си:

„Зад него има едно същество с височина около 2,5 метра, а второто същество е вътре. Имат огромни блестящи очи, гледат ни и все още са тук. В задния ми двор. Кълна се в Бога, това не е шега, това е... Ужасени сме. Те са много големи, почти три метра високи. Приличат на извънземни. И имат голяма уста. Те имат блестящи очи и не са хора. Това 100 процента не са хора“, казва развълнуван свидетел.

Веднага след получаване на съобщения за появата на извънземни същества, полицейски отряд е изпратен на мястото на възможно кацане на неизвестните НЛО. Служителите на реда разпитват свидетели, но не са намерени доказателства, потвърждаващи идването на извънземни. Семейството, което съобщава за инцидента, слага камери в задния си двор, в случай че мистериозните гости се върнат.

Този инцидент е обект на бурни дискусии в Лас Вегас. Някои смятат, че това е истинска среща с извънземни същества, докато други са склонни да приписват всичко, което се случва, на илюзия или стечение на обстоятелствата. Но въпреки различните мнения, фактите оставят място за много въпроси и теории.