Мистериозен нападател атакува Калин Врачански

Героят на Владо Михайлов в "Братя" заподозрян за нападението и за убийството на украинския бос

Топ
13:43 - 01 Март 2021
1170
Мистериозен нападател атакува Калин Врачански

Мистериозен нападател атакува Борис (Калин Врачански) след приятелския мач с колегите от ГДБОП. Какви са причините и целите на покушението, кой стои зад него и какво ще се случи със следователя от тук нататък? Мистерията се заплита и преобръща напълно живота на всички около него в следващите епизоди на „Братя” по Нова телевизия.

Докато героят на Стойо Мирков - Калин и целият отдел правят всичко възможно, за да разбулят загадката, Снежа (Деляна Хаджиянкова) и Велин (Тодор Танчев) не са на себе си от притеснение за своя син, а Лора дори не подозира какво се случва със съпруга ѝ. Объркана и самотна, тя подготвя развод и се опитва да стъпи на краката си, без финансовата подкрепа на Драго (Владимир Михайлов). Ще се справи ли с това предизвикателство и каква ще бъде изненадващата нова работа, с която ще се заеме?

Мрачното минало на героя на Владо Михайлов - Денис отново го застига и го превръща в основен заподозрян, както по случая със смъртта на украинския бос Фьодър Опланчик (Александър Галперин), така и по този, свързан с нападението над брат му Борис. Бизнесменът получава забрана да напуска страната. Как ще реагира на обвиненията по свой адрес и какво ще предприеме, за да изчисти името си?

Междувременно, отчаяна от тъжната и напрегната ситуация у дома, където Калин все още я наказва за нейните грешки, Ива (Искра Донова) опитва да събере сили и да започне отначало поне в професионалния живот, разчитайки само на себе си. На елегантно парти по повод старта на новата компания, тя посреща интересно попълнение в екипа си. Коя е новата колежка и по какъв начин ще преобърне представите на Ива за ръководене на успешен бизнес?

Всички трудности и опасни ситуации, които Симо (Мартин Петков) се наложи да преживее, неиминуемо предизвикват последствия, а психологът, с когото се среща, му дава безценни съвети, как да преодолее посттравматичния шок. Следвайки насоките, ученикът неусетно се оказва в обятията на момичето, от което никога не е очаквал внимание. Как ще се развият отношенията им и каква ще бъде реакцията на Вики (Дария Хаджийска), която все по-трудно започва да крие симпатиите си към Симо?

Криминалната драма „Братя“ върви в ефира на Нова от вторник до четвъртък от 22:30 ч.