Мистериозни черни хеликоптери вадят НЛО до Аляска

Инцидентът е отпреди година

Мистика
17:37 - 10 Февруари 2024
9182
Мистериозни черни хеликоптери вадят НЛО до Аляска

Експертът по НЛО Рос Кулхарт твърди, че неидентифициран аерокосмически обект е бил свален от изтребители на ВВС на САЩ миналия февруари, съобщава Дайли Стар. Култхарт казва, че неговият източник от Пентагона е потвърдил, че сваленият обект всъщност е бил сребърно цилиндрично НЛО, а не цивилен балон. В операцията са участвали множество сили, включително HC-130, F-16 и черни хеликоптери OGA.

Инцидентът се случва на около 13 километра от замръзналото крайбрежие на Аляска, а пилотите, изпратени да инспектират мястото, дават противоречиви разкази за видяното. Онлайн видеоклипове, заснети от ловци на НЛО, показват черни хеликоптери, които кръжат над брега.
Говорител на Пентагона казва, че спасителните екипи са събрали отломки върху леда. Търсенето е прекратено и служителите отказват да дадат подробно описание на обекта, като казват само, че "това не е самолет като такъв".

Експертите по НЛО изучават този случай с голям интерес. Те се надяват, че новите подробности от операцията ще им помогнат да разберат природата и произхода на тези мистериозни обекти, които продължават да се появяват в небето.