Мистериозни НЛО : Извънземни наблюдават ядрени оръжия

Признанията са на учени и пенсионирани военни

Мистика
14:05 - 15 Юли 2024
5339
Мистериозни НЛО: Извънземни наблюдават ядрени оръжия

През последните години учени и изследователи на НЛО излязоха с необичайна теория, за да обяснят защо неидентифицирани летящи обекти често се забелязват в близост до ядрени съоръжения и високоскоростни самолети. Според техните открития извънземните същества може да са загрижени за нашите защитни способности и потенциалната заплаха от ядрено унищожение, пише Irish Star.

Изследователите са проучили внимателно множество наблюдения на НЛО през последните десетилетия и са идентифицирали интригуващ модел. Те подчертават възможна връзка между наблюденията на ядрени обекти и дейността на НЛО. Дадени са няколко примера в подкрепа на тази теория, включително сферичен обект, видян близо до Конкорд, и неидентифициран диск, който изглежда следва ескадрила изтребители.

Един от най-известните случаи е непотвърдено наблюдение на НЛО близо до Конкорд, което се появи отново в канала UFO Reddit.

В реклама на British Airways от 1976 г. може да се види как сферично НЛО се приближава към самолета, който след това отлита. След катастрофата в лабораторията във Фукушима в Япония свидетели разказват в документалната поредица Encounters на Netflix, че НЛО са ги спасили, като са намалили нивата на радиоактивност, а според друг експерт НЛО са предотвратили ядрена война. Няколко блестящи бели кълба са видени от свидетели над централата след ядрената катастрофа през 2011 г. Те сякаш се спуснали в лабораторията и след това излетели от нея. На платинения юбилей на английската кралица през юни 2022 г. монархът празнува с демонстрация на девет изтребителя, изпускащи кълба дим в червените, белите и сините цветове на Union Jack. Потребителите на Reddit бързо забелязват неидентифициран диск близо до реактивните двигатели, но никой не дава ясно обяснение.

Пенсионираният сержант от военновъздушните сили Лари Хенкок и анализаторът на данни, свързан с проекта за лов на НЛО Галилео в Харвард, Иън Порит, провеждат ново изследване, което показва, че необичайната активност около ядрените оръжия и обекти се е развила с течение на времето. НЛО първоначално са се интересували от производството на ядрени оръжия, но сега често се виждат около мини и бази на бомбардировачи. Когато през 60-те години на миналия век е създаден нов арсенал от междуконтинентални балистични ракети (ICBM), НЛО стават „много по-натрапчиви“ до базите на ICBM.

Порит добавя: „Те се носят на много ниска надморска височина и проникват през охранителните периметри на базата“.

Съществува и теория, че НЛО всъщност „дезактивират" ядрените оръжия - нещо, което американската армия докладва многократно от 60-те години на миналия век досега.

В последното си проучване Хенкок и Порит стигат до заключението, че: „Забележителни неидентифицирани въздушни явления, военни нахлувания и намеса в оръжейни съоръжения са документирани в поредица от инциденти през 1967 г. (Малмстрьом AFB) и 1975 г. (Лоринг и Малмстрьом AFB), когато поне най-малко един полет на 10 междуконтинентални балистични ракети (ICBM) е официално записан като необяснимо изпаднал от бойна готовност“.

Проучването се основава на разказа на бившия офицер по изстрелването на междуконтинентални балистични ракети от военновъздушните сили Робърт Салас, на когото е възложена задача от AARO да събере информация, след като той докладва, че оранжев летящ диск е извадил от строя 10 бойни глави във военновъздушната база Малмстрьом в Монтана през 1967 г. Службата за специални разследвания на ВВС впоследствие го принуждава да подпише споразумение за неразкриване на информация за инцидента. Салас не е единственият, който прави подобни твърдения. През 2000 г. първият лейтенант от ВВС на САЩ Робърт Джейкъбс също твърди, че е бил свидетел на това през 1964 г., но му е наредено да не обсъжда повече предполагаемата среща.

Бившият директор на програмата за усъвършенствана аерокосмическа идентификация на заплахи Луе Елизондо по-рано заявява, че „изглежда има голяма връзка" между наблюденията на НЛО и ядрените обекти.

Независимият изследовател Робърт Хейстингс казва през 2010 г.: „Декласифицирани документи на правителството на САЩ и свидетелства от бивш или пенсиониран военен персонал на САЩ установяват извън всякакво съмнение реалността на продължаващите нахлувания на НЛО в съоръжения за ядрени оръжия“.

Тези проучвания и доказателства повдигат въпроси относно природата и предназначението на НЛО. Може би извънземни същества наистина наблюдават нашите ядрени съоръжения, за да предотвратят възможни бедствия.