Мистериозно светещо същество е заснето в Бразилия (ВИДЕО)

Ангел или шега - отговори все още няма

Мистика
10:20 - 26 Юни 2023
3623
Мистериозно светещо същество е заснето в Бразилия (ВИДЕО)

Бразилският град Кашамбу в щата Минас Жерайс е в центъра на вниманието на световните медии напоследък. Видео показва странно светещо хуманоидно същество, чиято природа все още е загадка. Опитите на автора на видеото да увеличи изображението срещат затруднения и се вижда само фигура със светещи ръце и крака, стояща вертикално на два крака и леко движеща се.

Веднага след появата на мистериозните снимки около създанието се разразява бурна дискусия. Някои са сигурни, че това е извънземно от далечни галактики. Други предполагат, че светещата фигура е на ангел, изпратен от по-добри светове. Скептиците смятат, че това е просто нелепа шега или метална фигура, блестяща на слънце.

Мистериозното създание не е единственият феномен, свързан с Кашамбу, който привлича общественото внимание през последните месеци. През пролетта на 2023 г. в хасиенда Моро Кавадо, разположена в същата община, стават 17 мистериозни убийства на крави.

Местните са шокирани от това и въпреки че се опитват да намерят обяснение за тези събития, отговори засега няма. Властите не коментират тези събития, но местни изследователи и журналисти събират информация с цел да разбулят мистерията, която обгръща Кашамба.