Мистериозно: Умрялата с белезници и плик на главата Кристина се самоубила?

Новини
21:30 - 13 Януари 2021
6335
Мистериозно: Умрялата с белезници и плик на главата Кристина се самоубила?

Мистерията с украинската танцьорка и моделка Кристина Новицкая, намерена мъртва в апартамента си с плик на главата и ръце, оковани с белезници, продължава. Странна е версията, че жената сама е посегнала на живота си, макар че се твърди, че белезниците поръчала сама тя дни преди смъртта си. 

Според властите жената се самоубила след тежка депресия и била от няколко месеца на хапчета. Приятелите й подозират, че е замесен високопоставен мъж в Бодрум. Вратата на апартамента й била заключена отвътре, а ключът - в ключалката. 

Прозорците на къщата също били затворени. В апартамента липсвали и каквито и да е следи от борба. 

От чантата на жената не липсвали нито пари, нито документи, бижутата й също са непокътнати. 

Заключението на разследващите за откритата преди броени дни в Бодрум мъртва украинка Кристина Новицкая засега е само едно - става дума за самоубийство. Първоначалната версия, върху която разследващи работеха, че това е брутално убийство, извършено от неизвестен, вече отпада. 

Няма никакви признаци друг човек да е посещавал дома на 30-годишната красавица във фаталния ден. Според полицията, която е прегледала камерите за видеонаблюдение в района, напоследък никой не е идвал на гости при жената. Сякаш тя сама се изолирала от света.