Мистерия: Лети ли НЛО над Тексас? (видео)

Мистика
19:54 - 15 Април 2020
7442
Мистерия: Лети ли НЛО над Тексас? (видео)

Над американския щат Тексас редовно кръжи огромно бяло тяло, което все още е само неидентифициран летящ обект. НЛО-то периодично е заснемано от жители на щата през последните месеци.

Мексиканският уфолог Педро Рамирес публикува едно такова видео, което показва бяло кълбо, летящо сред редки облаци на дневното небе. НЛО-то е някаква загадъчна сфера, която не се вписва в рамките на обичайните небесни явления, нито на традиционните летателни апарати.

Сред коментарите има такива, в които се предполага, че това е само малък облак. Но е малко вероятно природата да създаде идеално равномерен сферичен облак. Второ, облаците не са толкова гъсти и нямат ясни граници. И накрая, те не могат да се движат по небето с висока скорост освен при бури. Дори да е облачно образувание, би трябвало да отиде в графата "Разумни облаци", които никак не са разгадани.

Педро Рамирес и много от колегите му са категорични, че става въпрос за извънземно тяло, което явно не спира да наблюдава южните американски щати, а вероятно и цяла Северна Америка. Според уфолозите повечето от тези „извънземни гости“ са нещо като дронове, контролирани от далечното пространство. Те могат да имат най-причудливи форми, включително да бъдат прикрити като облаци. Такива дронове изучават нашата „синя топка“ - планетата Земя, събират различни проби и данни, без да влияят на живота на хората.