МИСТЕРИЯ! Няма вести от изчезналия 20-годишен Николай

Актуални новини
09:52 - 27 Януари 2020
5074
МИСТЕРИЯ! Няма вести от изчезналия 20-годишен Николай

Вече четвърти ден няма никакви вести от 20-годишния студент Николай Митов от пазарджишкото село Сарая, който изчезна мистериозно. Близките му го издирват от 23 януари, подали са и сигнал в полицията. Момчето е второкурсник по география в Софийския университет. 

Близките и приятелите на Николай са силни притеснени и очакват да чуят добри новини, а снимката на момчето се споделя в различни профили в социалната мрежа с надеждата, че някой може да даде някаква информация за студента.

Николай Валентинов Митов е видян за последно на 23 януари от неговия съквартирант в Студентски град. Телефонът му е бил засечен в кв. Видните, Казичене, но вече е изключен и никой няма връзка с него.

„Видях го последно на 23 януари, четвъртък. Спеше в леглото си. Аз излизах за работа в 8 сутринта. От тогава няма никаква следа от него. Доколкото знам няма проблеми с никого. Съвсем нормално се държеше”, заяви пред Нова тв съквартирантът му Иван.

„За последно го чух преди една седмица. Беше изключително спокоен, събудих го от сън. В събота сутринта му се обадих, не ми вдигна. Започнах да се притеснявам. Писах му съобщение, на което не е отговарял, не е и прочетено. В събота вечерта подадох заявление за общодържавно издирване. Последно намерих документи за работа във фирма, в която е работил само 4 дена. Не знам подробности, не знаех, че е напуснал”, разказва бащата на Николай - Валентин. Момчето е работило само няколко дни в кол център.

Николай е бил облечен с тъмносини дънки и дълго тъмно яке. Студентът е висок 180 см, със зелени очи и светла коса. Николай Митов е бивш възпитаник на Математическа гимназия „Константин Величков“ в Пазарджик.

Приятелите умоляват всеки, който има някаква информация за него, да се обади на телефоните 0899140064 или 0899161356 или в най-близкото управление на полицията.