Мистерия в Lupa.bg: Два трупа откриха под мост в Габрово за 5 дни

Двама мъже на 30 г. и 60 г. са загубили живота си

Общество
16:30 - 21 Март 2023
4098
Мистерия в Lupa.bg: Два трупа откриха под мост в Габрово за 5 дни

30-годишен мъж бе намерен мъртъв в района на моста „Игото“ в Габрово. Само дни преди този случай останките на 60-годишен габровец бяха открити под виадукт.

"По отношение на 30-годишния наш съгражданин са събрани немалко доказателства, че неговата смърт е настъпила вследствие на инцидент. Това е първоначалната версия, по която работим. Най-вероятно младият мъж е паднал от моста. Установено е, че преди инцидента е употребил алкохол. За неговия случай първоначално е образувано досъдебно производство, което е по чл. 115, т.е. за убийство. Работата по разследването продължава", обясни пред Lupa.bg говорителят на Окръжна прокуратура - Габрово Пламена Дичева-Атанасова.

Броени дни преди този случай на път в Северната индустриална зона на Габрово под виадукт, свързващ селата Донино и Поповци, бе намерен труп на 60-годишен мъж от Габрово.

Според източници на медията ни най-вероятно той се е самоубил. Ще бъдат разпитани и неговите близки, за да разкрие какво е подтикнало възрастния габровец да посегне на живота си. За да се потвърди версията за самоубийство, е назначена експертиза.