Мистерия в Lupa.bg: Къде изчезнаха Евгения от София и Татяна от Димитровград?

Общество
16:30 - 27 Октомври 2021
15458
Мистерия в Lupa.bg: Къде изчезнаха Евгения от София и Татяна от Димитровград?

Девети ден полицията издирва 12-годишната Татяна Вълева от Димитровград. Няма никаква следа от нея. „Проверяваме болници, най-различни места, но засега няма резултат. Телефонът на момичето е изключен“, обясниха пред Lupa.bg от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Хасково.  

По данни на близките на Татяна, тя е напуснало дома си на 18 октомври по обяд. Момичето  е високо 155-160 см, с права дълга тъмна коса, с кафяви очи, с обеца на лявата ноздра. Облечена е с бяло яке и със сиво анцугово долнище и тъмни маратонки. Обявена е за общодържавно издирване.

Продължава издирването и на 33-годишната Евгения Владимирова от София, съобщават от СДВР. Тя изчезна на 13 октомври, докато отива на фитнес в кв. „Иван Вазов“.

"На излизане е казала чао на мъжа си и къде отива, но той не е успял да се обърне да я види. Не знаем как е облечена. Излязла е без кола. Руса, висока 170 см, слаба", описва във фейсбук издирваната жена нейна близка.

След изчезването на Евгения профилът й във фейсбук бе хакнат. На страницата й бе написано, че се е прибрала у дома. От СДВР опровергаха тази информация.

Близки на издирваната жена не допускат тя да е избягала от вкъщи, тъй като има прекрасно семейство и е майка на малко дете.