МИСТЕРИЯТА Е РАЗКРИТА: Призна ли си Кеца, че е бисексуален? (ВИДЕО)

"Новината" идва от интервю на Васил Найденов с Венета Райкова от 1992 г.

През ключалката
14:53 - 22 Декември 2023
7361
МИСТЕРИЯТА Е РАЗКРИТА: Призна ли си Кеца, че е бисексуален? (ВИДЕО)

Дива истерия тресе шоубизнеса ни в последните 10-ина дни около сензационното признание на поп иконата Васил Найденов, че е бисексуален. Твърдението, че Кеца най-после е излязъл на светло, обиколи всички национални медии и вбеси Васко. За да изясни казуса, Lupa.bg направи собствено разследване по темата.

Всичко започна на 13 декември, когато новина със заглавие "Васил Найденов: Аз съм бисексуален и не ме е срам да го призная" се появи около обяд в редица водещи медии като "24 часа", "Дир.бг", "Блиц", "Днес.бг", "Фокус" и др. Всички те се позоваха на участие на Кеца в предаването на БНТ "100% будни", излъчено същия ден, където Васил бил направил "най-тежкото признание".

Найденов реагира и поиска моментално извинение от Националната телевизия, като дори намекна, че изобщо не е участвал във въпросното издание.

Каква е истината

Lupa.bg разкри, че става въпрос за интервю от 3 части на Кеца в "100% будни". В анонса за предаването на 13 декември, разпространен ден по-рано, Васил наистина говори за своята сексуалност. Само че тази част по-късно е премахната от предаването заради скандалния елемент.

Ето и думите му без редакторска намеса:

"Преди години моя съседка, която стана журналист, ми взе интервю и сложи заглавието "Аз съм бисексуален и не ме е срам да го призная. Тема, за която тогава не се говорешше толкова открито, колкото днес.

"От тук ме почнаха медиите, то ме дъвчиха, то ме плюха. Ето, че времето се промени страшно много, сума ти хора с тяхната бисексуалност или различна сексуалност направиха чудеса от храброст, даже станаха известни покрай тази работа в чужбина, даже и в България. Имаме нашествие на това. Аз не съм за това, човек трябва да има малко свян и има неща, които са лични и не мисля, че трябва да се изнасят на сергия, защото човек има личен живот и личен морал", заяви Васко Найденов.

ХИТ ФОТО: 18-годишната Венета Райкова тъкмо пробива в шоубизнеса, когато взима интервютю с Кеца

Коя е авторката на инсинуацията?

По наша информация въпросната съседка е днешната авторка на бестселъри Венера Райкова. Едва навършила пълнолетие през далечната 1992 г., тя стажува във вестник "Хай Лайф". Именно там се появява прословутото заглавие, което разбуни духовете с 3 десетилетия давност.

Ето и видео от участието на Кеца в "100% будни":