Митко Пайнера трогна Глория

През ключалката
16:28 - 23 Декември 2019
6290
Митко Пайнера трогна Глория

Музикална компания “Пайнер“ трогна Глория с поздрава си по случай годишнината от старта на съвместната им работа. Мария и Митко Димитрови изпратиха специално писмо до певицата, в което се казва:

 
“Благодарни сме на Съдбата, че ни срещна с теб и сля професионалните ни постижения в общ път, посочващ развитието на най-популярната музика в България за следващите десетилетия. Ти притежаваш всички музикални награди, но най-голямата награда, която спечели и съхрани, е твоята публика. Всички, слушали песните ти, с гордост признават, че са твои почитатели за цял живот – най-вярната и най-многобройна публика, каквато вече от няколко поколения е тази на Глория… Вярваме, че ще продължаваме заедно да споделяме музикалния си успех, поне и в следващите 25 години“.

Музикалните продуценти на певицата изпратиха и стилен и красив букет, който истински развълнува певицата.

“От сърце благодаря на Мария и Митко Димитрови, на музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ за отношението към мен през всичките тези 25 години. Вярвам, че и през следващите поне 25 години отново ще бъдем заедно, за да създаваме хубави песни, с които да радваме хората. Щастлива съм, че аз също съм част от тази медия и от магията “Пайнер“, призна русенката, която не крие, че е влюбена и обичана жена.