Митьо Пищова нарече Теди Велинова травестит

През ключалката
17:00 - 15 Ноември 2019
5668
Митьо Пищова нарече Теди Велинова травестит

Димитър Маринов, по-известен като Митьо Пищова, отново блесна с цветисти словесни излияния, като този път на прицела му е манекенката Теди Велинова. Известният ценител на женските прелести изригна във Фейсбук по неин адрес, провокиран от новината за огромната издръжка, която тя получава от бившия си съпруг пластичния хирург д-р Ангел Енчев.

Митьо Пищова „изля“ душата си в двайсетина поредни коментара, като ту обиждаше моделката, че е травестит, ту споделяше снимки на сертификатите си за модни конкурси и фотоси на „своите“ миски, които щедро предлагаше за нови жени на хирурга.

По думите на болярина той познавал специалиста по гърди и джуки и д-р Енчев не заслужавал мъж преоблечен като жена, а издръжката за двете деца не трябвало да е повече от 500 лева.

Освен това Пищова предложи и услугите си да „сватоса“ известния майстор на импланти и да му намери истинска красива жена, пише LifeOnline.bg.

Моделът и естетическият хирург се разделиха и са в обтегнати отношения. Сега се появи информация, че клъцни-срежи майсторът изплаща по 10 бона месечна издръжка на варненката, която отглежда двете деца от брака им.

Митьо Пищова придоби национална популярност по време на прехода като организатор на конкурси за красота. Тогава той се хвалеше с огромната бройка жени, с които е преспал. Участва и в поредица риалити програми, като връх в кариерата му на риалити герой беше изявата му във ВИП Брадър.