Мия Халифа за разликата между порното и армията

Думите на бившата порно актриса предизвикаха противоречиви реакции и коментари

Шоу
23:08 - 25 Юли 2022
9742
Мия Халифа за разликата между порното и армията

Миа Халифа е бивша порно актриса, за която вероятно половината от мъжете (не само) са чували. Другата половина просто не си признават, че са запознати с кариерата ѝ.

Миа Халифа е американка с ливански корени, която има няколко филма за възрастни. И макар че кариерата ѝ продължи около три месеца, тя се превърна в една от най-големите звезди в индустрията.

Наскоро бившата порно звезда каза, че да служиш в американската армия е "по-лошо" от това някой да продава тялото си онлайн.

Това сподели самата Халифа в разговор в TiKTok с комедиантката Зиве Фумудо, а точно този откъс от интервюто вече има над 3 млн. реакции и споделяния в социалната платформа.

Фумудо пита Миа каква е разликата от това да си в OnlyFans, да си във филми за възрастни и да си холивудски актьор, и дали във всички случаи не става въпрос за търговия с тялото.

"Има ли разлика между тези три неща, или в крайна сметка всички продаваме телата си по някакъв начин?", продължава въпроса си комедиантката. На това запитване Халифа е категорична.

"Честно казано, мисля, че ако се придържаме към определението, че продаваш тялото си, да си в армията, и по точно в американската армия, е по-лошо от това да си в OnlyFans", отговаря Халифа. "Да си в армията означава да продаваш тялото си на правителството", убедена е тя.

В разговора тя обяснява, че много млади жени прибягват до порното или до платформи като OnlyFans, за да платят високите си такси за колеж и университет, както и да се отърват от бедността, в която са родени. После тези жени обаче много трудно се отърсват от стигмата, че са били в порно бранша, макар и да на са наранили никого.

"Ефектите от воденето на война са доказани и дълготрайни - инвалидизация, трайни физически увреждания, посттравматичен стрес", обяснява Миа Халифа. 

"Аз имам пълен контрол над тялото си, дори и да снимам порно. Един войник няма права над тялото си", категорична е Миа Халифа.

Думите на бившата порно актриса предизвикаха противоречиви реакции и коментари. Мнозина смятат, че тя е напълно права и че да раняваш и убиваш хора заради държавата си е нередно.