МИЗЕРИЯ: Мартина на Слави си продава гащите

Веднага след раздялата с Трифонов блондинката се хвърли в обятията на Коко Колев, с когото към днешна дата са женени и имат цели три деца – Матео, Лука и Нико

Шоу
12:31 - 03 Януари 2024
6869
МИЗЕРИЯ: Мартина на Слави си продава гащите

Бившата годеница на Слави Трифонов – танцьорката Мартина Огнянова, продължава да живее в недоимък. След като разпродаде всички скъпи тоалети, чанти и обувки за хиляди левове, които Дългия ѝ беше купувал в годините, в които бяха заедно, сега варненката продава гащи и чорапогащници.

С тях някогашната красавица от Варна търгува във фейсбук група за дрехи и аксесоари. От публикациите ѝ е видно, че дори бельото ѝ, докато е била със Слави, е било на световноизвестни марки. Всички артикули, които Мартина предлага, са чисто нови и с опаковки. На онлайн „битака“ тя им е обявила цени от порядъка на 70, 80, 100 лева. Пазела ги години наред от сантимент към живота ѝ на милионерша, но сега се налагало да се раздели с марковите си придобивки, за да припечелва пари. Явно, когато се е изнасяла от палата на Трифонов, Мартина предвидливо е прибрала целия си багаж и е отнесла всички луксозни подаръци със себе си, за да може да разчита към днешна дата на доходи от продажбата им, пише "Ретро".

Бившата балерина дълги години живя на семейни начала с шоумена от Учиндол. Заради нея той построи 5-етажното си имение в полите на Витоша, а малко преди да се нанесат заедно там, тя го напусна, след като го опозори пред цяла България и му изневери с треньора си по бокс Коко Колев.

Веднага след раздялата с Трифонов блондинката се хвърли в обятията на Колев, с когото към днешна дата са женени и имат цели три деца – Матео, Лука и Нико. В първите години след разлъката със Слави Мартина продължи да живее с новия си мъж в апартамента си в затворен комплекс в „Бояна“, който ѝ бе подарък от Дългия. Преди две години тя пусна тристайното жилище от 101 кв. м и гараж за 237 000 евро, или близо половин милион лева, за продан и бързо му намери нов собственик. После с мъжа ѝ Коко и децата решиха да избягат от София и да заживеят в провинцията. Те се преместиха в старозагорското селце Шаново, където се установиха в стара къща, която поне външно все още била в окаян вид.

Едва преди година Мартина се осмели да проговори за връзката си със Слави Трифонов и разкри подробности за съвместния им живот в клип в социалните мрежи. „Според всеобщите разбирания живеех живот на принцеса. Отстрани изглеждаше прекрасно. Вътрешно за мен не беше така. Имало е много нощи, в които съм плакала. Дълбоко в мен не се чувствах изобщо добре, въпреки че на преден план всичко изглеждаше нормално, аз знаех, че не се чувствах добре. Отидох да тренирам бокс в една зала. Коко дойде да замества треньора ми. Излязохме веднъж на разходка и до ден днешен не сме се разделяли“, сподели тогава варненката.