Млад талант коментира преминаването си от Левски в ЦСКА

Топ
21:43 - 25 Юли 2024
3183
Млад талант коментира преминаването си от Левски в ЦСКА

Младият талант на ЦСКА Петко Панайотов коментира преминаването си от Левски в редиците на "червения клуб". 19-годишният полузащитник разказа как се е почувствал при своя дебют за "армейците" и отправи суперлативи по адрес на старши треньора Томислав Стипич.

„На първо място искам да благодаря на всички хора, които са се грижили за мен там, защото без тях нямаше, да ме видят и от тук. Всичко се случи в Елитната група до 17 години на полусезона и тогава, когато получих офертата от ЦСКА, сметнах, че ще е по-добре за моето развитие и нямаше как да пропусна, взех шанса“, заяви Панайотов по повод смяната на единия гранд на родния футбол с другия.

"Моят дебют бе срещу Локомотив Пловдив и просто се надявах да играя. Когато ме повикаха на страничната линия, бе като сбъдната мечта и чак след мача осъзнах какво се е случило. Да започнеш като титуляр за ЦСКА е уникално. Бориш се за три точки и защитаваш една емблема. С времето трупаш опит и няма напрежение. Разбрахме в деня на мача, че ще играем срещу Лудогорец. Помогнаха ни и ни подкрепиха", разкри той.

„Доста добър треньор, работи се лесно с него, има точни изисквания, работи добре с младите. Добър психолог и мотиватор. ЦСКА винаги се бори за първото място и Купата“, каза Петко Панайотов.