Младеж върна загубения портфейл на Енчо Керязов

Прочутият акробат изръсил портмонето, натъпкано с пари

Ексклузивно
15:20 - 09 Май 2019
3227
Младеж върна загубения портфейл на Енчо Керязов

Прочутият цирков акробат Енчо Керязов засипа с горещи благодарности във фейсбук младеж, който намерил и върнал загубения му портфейл. 45-годишният майстор се усетил преди ден, че портмонето му го няма, но не можел да си спомни, къде може да го е изръсил. Затова предположил, че е паднал жертва на джебчии. Колко приятнобаче бил изненадан, когато получил позвъняване от непознатия за него младеж Емил Загоров.

„Огромна благодарност към Емил Загоров! Той е намерил портфейла ми тази сутрин с не малка сума пари, две кредитни карти и лични документи. Има такива хора в България! ЕМИЛ ЗАГОРОВ, благодаря ти, че се свърза с мен, благодаря на родителите ти, че са възпитали един достоен българин!“, написа Керязов.

„За мен беше удоволствие не само да върна портфейла, но и да се запозная с такъв велик атлет”, написа под снимката столичанинът Емил, завършил висшето си образование в Англия.

От 2010 година бившият любовник на Мария Игнатова има фондация на свое име, подпомагаща и награждаваща българските таланти в сферата на изкуствата и спорта. Керязов организира и традиционен спектакъл "Нощ на звездите", по време на който раздава наградите на своята фондация.