Младеж защити жена, набиха го!

Новини
14:56 - 14 Август 2023
2863
Младеж защити жена, набиха го!

Мъж на 19 години е подал сигнал в полицията, че е бил ударен и са му срязали гума на колата, след като е направил забележка, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

Пострадалият в съботната нощ около 23:50 часа видял непознат мъж да нанася удари на жена. По данни на потърпевшия след направена забележка, мъжът употребил физическа сила спрямо него и срязал гума на колата му, след което избягал заедно с жената.

В резултат на проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия на полицейските служители е установен извършителят на деянието – 42-годишен мъж, както и 38-годишната жена. Двамата се държали агресивно. Жената заявила, че е паднала и отказала лекарски преглед. Образувано е досъдебно производство.

В същия ден във Второ Районно управление в Стара Загора е получен сигнал от 31-годишна жена за възникнал скандал между нея и 31-годишен мъж, с когото живеят на семейни начала. На място е изпратен полицейски екип, който установил, че на жената е нанесен побой. Тя е прегледана от лекар, който е установил нараняванията.

Припомняме, че миналия вторник в Стара Загора се проведе голям протест против насилието.