Младежа към Колев: При Божков бяхте кукли на конци

Вие сте абсолютни шампиони по демагогия, лицемерие и лъжи, заяви тарторът

Спорт
14:00 - 27 Август 2020
2584
Младежа към Колев: При Божков бяхте кукли на конци

Един от тарторите на Сектор Б - Любомир Костадинов, отново използва профила си в социалната мрежа Фейсбук, за да изрази мнението си за днешната пресконференция на ръководните фактори в Левски. 

Ето какво написа Младежа: 

"Моите поздравления, Г-да властимащи в любимия ни клуб Левски!

Дълбоко в себе си съм убеден, че Вие точно, никога няма да станете шампиони с футболен клуб Левски, но шапка Ви свалям на това, че именно Вие сте абсолютни шампиони на България по демагогия, лицемерие и лъжи, спокойно можете да участвате и на световно първенство в тези дисциплини, защото нивото Ви, безспорно, е доста високо! Поздравления!

Не успяхте по никакъв начин да ме изненадате с поведение и начин на отговаряне на въпросите! Сълзливото представяне и тъжният начин на обяснение на Папазов, до болка са познати на цяла България и да,

Г-н Тити, не може да ти се отрече, че успешно манипулираш тълпата, така както манипулираш, че от чорбар успешно може да станеш истински левскар, та било то и собственик на 35 % от клуба!

Доста хора, ще ти повярват и сигурно и до сега ти вярват, но определено аз от едно известно време изобщо не вярвам на мелодрамите ти, но това разбира се няма абсолютно никакво значение, що се отнася до Левски!

Г-н Мразя Истината Колев, извинявай, но от теб лично очаквах доста повече лъжи! Доста "скромно" се представи, очаквах наистина грандиозно замазване на положението! Теб разбира се, ще продължа да те разобличавам, въпреки че парфюмираните ти изрази и цитати, школувани в безпардонната школа на БФС, определено хващат дикиш (от тур. Успех). 

Искам само да Ви информирам, че въпросите, които задавам не са за мое лично ползване, а единствено и само в полза за излизане на обективната истина за ЛЕВСКИ!

Не мога да отрека, че в последното си включване Г-н Мразя Истината Колев по БТВ, каза само няколко лъжи! Колев защо толкова ти е трудно да кажеш, че аз те потърсих и аз ти предложих да намалим цените, спри с тази лъжа, че ти си търсил контакт!

Толкова ли ти е трудно да кажеш, че след идването на Васил Божков именно той и единствено след неговото решение бяха повишени цените, защото той внедри негова охранителна фирма и изравни всички цени?! Толкова ли ти е трудно да кажеш, че решенията, които са взимани за бъдещето на Левски са взимани винаги и единствено само от него или само през негова санкция, всички останали бяхте “кукли на конци” и от вас нищо не зависеше!!!?

Толкова ли ти е трудно да кажеш, така тиражираният от теб УС на Левски и взимането на решения от него, че изобщо не е работил и никога не е взимал решения, защото винаги последната дума беше на Божков?!

Толкова ли ти е трудно да разкажеш, как ти се обаждаше по телефона и получаваше заповеди по телефона и това го знам със сигурност, защото на доста от заповедите, които ти е давал аз съм бил при него!!!!?

Хубаво е поне, че каза една ФУНДЕМЕНТАЛНА ИСТИНА и тя е, че НИКОГА НЕ Е ИМАЛО СХЕМА ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА КЛУБА ПРЕЗ ОРГАНИЗАЦИИТЕ НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ! Благодаря ти за което от името на всички, които 10 години живеем с тази ГНУСНА ИТРИГА! Видя ли, че не е трудно да се казва истината?!

Вчера говориш за загубени гръбнаци, моля те потърси първо твоя гръбнак!"