Младите в БСП скочиха на Нинова за Кирил Добрев

Политика
11:30 - 30 Декември 2021
4109
Младите в БСП скочиха на Нинова за Кирил Добрев

"За пореден път ръководството на БСП показа, че диалогът, другарството и разговорът помежду ни отдавна не са на дневен ред. Вместо това продължава порочната практика на изключване, наказания и репресии върху дългогодишни членове на БСП - тайно, анонимно и „на подпис“.

Това заявиха от Оперативното бюро на Младежкото обединение в БСП, изразявайки категоричното си несъгласие с мярката за партийно въздействие „Изключване“ на Кирил Добрев.

"Уважаеми другари, членове на ИБ на БСП, защо се страхувате от различното мнение? Защо бягате от хората, които не са съгласни с вас и вашите становища?

Защо най-демократичната партия в България се държи като съдник на свои и чужди, които имат доблестта да кажат какво мислят? Защо не заявихте категоричната си подкрепа към президентската двойка Радев – Йотова?

Защо членовете на партията по места не спират да бъдат подлагани на натиск заради етикетите „човек на този и онзи“? Другари, въпросите към вас са много, проблемът е, че вие отнехте трибуната на членовете на Националния съвет на БСП да ги зададат свободно и директно", се казва в позицията на младите социалисти.