Младият арабин , женен за 83-годишна бабичка: Оправям я по 3 пъти на ден!

Мохамед Ибрахим и Айрис Джоунс се разведоха тихичко поради несходство в характерите

Шоу
15:30 - 19 Септември 2023
12593
Младият арабин, женен за 83-годишна бабичка: Оправям я по 3 пъти на ден!

Младият египтянин Мохамед Ибрахим наруши мълчанието си и направи скандални разкрития за брака си с 83-годишната британка Айрис Джоунс. Възрастната дама се запозна с 37-годишния мъж в мрежата през 2019 г. Двамата започнаха да си кореспондират и година по-късно се ожениха, а бракът им не слизаше от първите страници на таблоидите.

Британката уверяваше критиците, включително и семейството си, че връзката им ще продължи, въпреки че може да е баба на смуглия красавец. През юли тази година обаче стана известно, че двойката се е развела.

Възрастната дама, която има двама сина, обвини младия си мъж, че "създава хаос в дома й", прогони го от дома си и го замени с котка на име Мистър Тибс.

"Преди имахме страхотен сексуален живот, но после той изчезна, защото постоянно трябваше да готвя на този мързеливец", казва г-жа Джоунс.

Тя добавя, че съжалява, че е срещнала младока и признава, че сега се чувства глупаво. 

Месеци след раздялата Мохамед реши да говори и обвини британката, че само се е възползвала от него и е опетнила доброто му име. "Отнасях се към Айрис като към кралица, а тя ме използва като секс роб. Оправях я по 3 пъти на ден! Обичах я, а тя разби сърцето ми", казва той.

Дащната бабка използвала младежа за сексуален роб

Мъжът твърди, че в началото отношенията му с пенсионерката били хубави, но по-късно тя започнала да се подиграва с него. 

Айрис установила странни правила в дома си и не му позволявала да яде египетска кухня, да говори с роднините си и да пътува сам.

"Уважавах културата на Айрис, но тя каза, че трябва да бъда повече англичанин. Искаше да забравя миналото си и семейството си в Египет и не искаше да се върна у дома, за да видя майка си", казва младият мъж.

Във връзка с твърденията на бившата му, че постоянно й искал пари и се е оженил за нея само заради това, египтянинът заявява, че за него парите нямат значение.

"Не е вярно, че никога не съм имал работа – работил съм из целия Близък изток. Имах добра заплата. Ако търсех пари, щях да се оженя за богата жена, не за Айрис. Имах много предложения от богати жени, но не съм такъв", категоричен е той.