МЛАДИЯТ ДОН ЖУАН: Внукът на Бойко Борисов заби русо гадже

Първородният син на Венета завърши първи клас току-що

Политика
16:41 - 02 Юли 2024
9010
МЛАДИЯТ ДОН ЖУАН: Внукът на Бойко Борисов заби русо гадже

Внукът на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов – Бойко-младши, е магнит за мадамите още от малък. Това се вижда ясно от снимките, които дъщерята на бившия премиер – Венета, сподели в социалните си мрежи. Нещо, което тя прави изключително рядко, тъй като не обича да е в светлините на прожекторите и пази своето семейство от любопитни погледи.

На фотосите най-големият внук на Борисов се впуска в безгрижни игри с приятелчета, а в особена близост около него се намира русокосо девойче, което след години ще стане голяма красавица. Дали между двамата има типичен романс от детската градина, едва ли някога ще разберем.

Прави впечатление, че докато повечето родни политици са облечени с дрехи за хиляди, Бойко-младши носи тениска за 30-ина кинта.

Наскоро момченцето завърши първи клас с отличен успех. Той се представил блестящо в класната стая, бързо усвоявал уроците, бил ученолюбив и любознателен. Асега се отдава на безгрижно и изпълнено с приключения лято, като нямало да престава да чете книжки.

Горди със своя син са майка му Венета и баща му Иван. Семейството обаче предпочита да запази в тайна училището, в което е записан, без да издава дали то е държавно или частно.

Бойко-младши е най-големият от тримата внуци на Борисов. По-малкият Иван е на 6 годинки, а Виктория се роди през ноември 2022 г. Те са голямата слабост на дядо си, който обича да им посвещава свободното си време.