Младият татко Марио: Психично болната ми жена отвлече 2-годишната ни дъщеря

От Пето районно отказали да бащата да му съобщят местонахождението на детето

Общество
07:56 - 30 Октомври 2019
42558
Младият татко Марио: Психично болната ми жена отвлече 2-годишната ни дъщеря

Млад столичен татко от две седмици напразно издирва дъщеря си, защото майка й упорито я крие. Марио Маринов живеел на семейни начела с Мартина Симова, а преди 2 години и два месеца се родила и тяхната дъщеря Ема. По думите на Марио майката на детето му изпаднала в депресивни състояния след раждането. Проблемите стигнали до там, че преди около година и половина решили да се разделят.

„Тя не гледаше много детето, излизаше, идваше само да го кърми, изобщо поведението й беше много странно”, разказва пред TrafficNews Маринов.

Дълго време въпреки раздялата отношенията били нормални. Ема живеела при майка си, заедно с баба си и дядо си, а баща и я виждал 2-3 пъти седмично. Преди повече от две седмици обаче се оказало, че Маринов не може да се свърже с майката на дъщеря си, защото номерът му е блокиран. Марио опитал да звънне на нейните родители, но така и не получил отговор.

Оказва се, Мартина наскоро си е купила ново жилище или поне така разказали на Марио общи познати.

„Подадох сигнал в Пето районно и те ми казаха, че нищо не могат да направят и дори да я установят няма да могат да ми дадат информация и да ми кажат къде са. Аз нямам интерес към майката, просто искам да намеря детето си. Явно бащите сме някакви съпътстващи елементи. Но не е в това въпросът, а в това, че майката не е добре и аз не знам къде е дъщеря ми и по-важното е, че не знам как е”, споделя Маринов.

По думите на Марио преди няколко месеца Мартина е завела дело за попечителство. До това се стигнало, след като бащата отказал да подпише декларация за извеждане на 2-годишната Ема от страната. Според мъжа майката твърдяла, че искала да отиде на почивка с дъщеря си.

„Явно делото има общо с това. Понеже тя няма никакви аргументи, защото аз си гледам детето и то обожава да прекарва време с мен, явно се опитва да ме провокира по някакъв начин в момента”, възмущава се Маринов.

Бащата на детето споделя още, че майката на Ема има диагностицирано обсесивно-компулсивно разстройство. „Като дойде есента обикновено получава кризи, но сега съм притеснен”, твърди Марио. Според него бившата му половинка разчита на парите и връзките на