Младото гадже се сбогува с Рей Лиота

Актьорът издъхна в съня си в Доминиканската република на 26 май

Шоу
13:54 - 31 Май 2022
6068
Младото гадже се сбогува с Рей Лиота

"Животът ми през последните няколко години беше наистина вълшебен. С Рей споделяме дълбока любов, която ще пазя в сърцето си завинаги", с тези думи годеницата на внезапно починалата холивудска звезда Рей Лиота - Джейси Нитоло, се просто с любимия си в социалните мрежи.

"Смеехме се всеки ден и бяхме неразделни. Химията помежду ни беше дива по най-добрия начин. Той беше всичко на света за мен и не можехме да се наситим един на друг. Онази истинска любов, за която човек мечтае", споделя още Джейси, която е с 20 години по-млада от звездата от "Добри момчета".

Актьорът издъхна в съня си в Доминиканската република преди броени дни - на 26 май. Той беше сгоден за Нитоло, но двамата така и не успяха да застанат пред олтара. Двамата разкриха публично решението си да се оженят на Коледа през 2020 г. Тогава Лиота публикува романтичен пост, в който сподели, че коледните желания се сбъдват, защото избраницата на сърцето му е казала "Да".

Последната публикация, направена от Джейси в Инстаграм, преди кончината на Лиота, е от 25 януари. На нея двамата са на плаж по време на почивката им на Вирджинските острови.