ММА легендата Конър Макгрегър идва в България

Спорт
12:59 - 06 Октомври 2023
2162
ММА легендата Конър Макгрегър идва в България

ММА легендата Конър Макгрегър идва в България. Той ще се бие в София след броени дни - като специален гост и участник в грандиозното събитие “A PROPER NIGHT WITH CONOR MCGREGOR", което ще се проведе на 19 октомври в зала „Арена София“ (Армеец) в партньорство с Национална Спортна База, пише "Спортал".

След като завладява света със своята харизма и талант, Конър Макгрегър стъпва за първи път на българска земя, за да бъде гост на най-горещата и очаквана бойна среща в България.

Събитието обещава на българските фенове невероятен спектакъл с впечатляваща сцена, светлинно шоу, участието на изявени бойци, много артисти и музиканти, а ирландската спортна икона ще бъде част от сценария на галавечерта.

Шампионът в две категории на UFC ще наблюдава на живо и срещите - част от MAX FIGHT 56, като във финалната битка пред погледа му на ринга ще се изправят българинът Йосиф Панов-Пепелянката и Санди Масуд от Франция в сблъсък за Световната титла на Универсалната боксова организация.

Многобройните почитатели на Макгрегър у нас ще могат да видят своя любимец на сцената в специално интервю, което той ще даде на живо пред всички в залата.

Той е не само един от най-популярните и успешни ММА бойци за всички времена, но и е един от най-скъпо платените спортисти на планетата.

Посещението на Конър Макгрегър в България съвпада и с лансирането на неговата марка уиски Proper No Twelve, която носи неповторимия вкус на Ирландия.

Организаторите споделят, че интересът е огромен, а билетите ще бъдат пуснати за продажба в понеделник - 9 октомври. Първи възможност да закупят билет ще имат единствено предварително регистриралите се на официалния сайт на събитието: