ММА състезателка отряза косата си за да влезе в категория (ВИДЕО)

30-годишната американка бе на косъм от глобата, но решението ѝ изуми феновете ѝ

Новини
17:00 - 13 Юли 2024
4845
ММА състезателка отряза косата си за да влезе в категория (ВИДЕО)

Състезателката на UFC - Трейси Кортес, трябваше да направи огромна саможертва, за да влезе в категория за предстоящия си мач.

30-годишната американка имаше изключително малко време, за да влезе в лимита от 57.1 кг. Състезателката можеше да избере да получи глоба, ако не влезе в категория, но вместо това тя предприе смело решение - да отреже част от косата си, за да победи везната. Кортес се качи на кантара пред погледа на феновете в Денвър и успя да закотви кантара на нужните килограми, след което взе отрязаната си коса в ръка и се разплака.

">

View this post on Instagram

A post shared by MMA Junkie (@mmajunkie)

Спортистката прие да се бие срещу бившата шампионка Роуз Намаюнас на галавечерта на организацията, която ще се проведе в ранните часове на неделя българско време. Първоначално Намаюнас трябваше да се изправи срещу Мейси Барбър, но срещата пропадна заради контузия на Барбър. Мач-мейкърите на компанията действаха бързо и намериха заместник на контузената състезателка, като самата Кортес трябваше да се бие следващата седмица на друго събитие на веригата.

">

View this post on Instagram

A post shared by MMA Junkie (@mmajunkie)