МОДА ИЛИ КУ-КУ: Нона Йотова стана за смях в парламента (ХИТ СНИМКИ)

През ключалката
13:50 - 21 Септември 2020
18250
МОДА ИЛИ КУ-КУ: Нона Йотова стана за смях в парламента (ХИТ СНИМКИ)

Предизвикателни селфита от парламента на актрисата и червена депутатка Нона Йотова заливат през последните месеци социалните мрежи и хората все по-често коментират, че очевидно основната й работа в законодателния храм е да се хвали с новите си цветни дрехи и маски, видя Lupa.bg.

Втрещени граждани открито негодуват, че с подобно несериозно поведение шармантната дама, правеща се на политик, е приницила парламента единствено до декор за селфита и буквално го е превърнала на цирк.

Под тази снимка на Нона Йотова потребители във фейсбук са написали: "В тон с килимчето" и "палячо"

Под нейни снимки, изобразяващи я как позира пред едно от огледалата в кулоарите на Народното събрание, потребители на фейсбук пишат възмутено: "Цирк, карнавал, маскен бал, но не и парламент!"

"Това Коко от цирка ли е? Интересно ми е тази каква работа е свършила и с каква цел си прави селфита в парламента, защо изобщо е депутат?", "Коя е тази циркаджийка? От кога в парламента се допускат некоректно облечени личности? Няма ли дрескод в тази "сериозна" институция? Ако не, безплатно ще ги консултирам!", "Ама, много адекватно е облечена, като за цирково представление. Вярно, шапитото е много лъскаво", четем още гневни коментари по адрес на любимата на Богомил Бонев.

Други коментират, че явно покрай затварянето на театрите заради пандемията госпожата е имала нежда от сцена и е използвала кулоарите н парламента да се изяви пред публиката. 

"Бездарна актриса и откачалка. Слаба изкукала актриса, посмечище за парламентарната си група!", не сдържат възмущението си хората във фейсбук.

Нона Йотова на протест - маската й отново е в тон с цикламения тоалет

"Така е, когато попаднеш случайно в парламента, не знаеш за какво си там и на зряла възраст си открил кифлеенето! Не е смешно - тъжно е! Напомня ми за Жокера от Батман. Смея се, но не е за смях. Ужас", пишат още по адрес на червената депутатка.

Нона Йотова в театъра


"Сигурно си няма огледала у дома и иска Боги да й е фьешън консултант," продължават хората в същия саркастичен дух да се изумяват на поведението на Нона Йотова.