МОЛОДЕЦ! Путин помилва урод, смлял жена си в месомелачка

Изключителната бруталност на убийството шокира дори закоравели детективи

Украйна
17:30 - 29 Септември 2023
7653
МОЛОДЕЦ! Путин помилва урод, смлял жена си в месомелачка

Руски убиец, който използва месомелачка, за да разчлени тялото на партньорката си, беше помилван от Владимир Путин и освободен от затвора като награда за участието му във войната срещу Украйна.

41-годишният Дмитрий Зеленски (на основната снимка), който носи същото фамилно име като президента на Украйна, излежаваше 11-годишна присъда в наказателна колония с висока степен на сигурност за удушаване на прясно завършилата университет Татяна Мелехина, тогава на 27, преди да разчлени тялото й с нож за месо, а след това да я постави в месомелачка.

„Изключителната бруталност на убийството шокира дори закоравели детективи. Той не просто разчлени тялото й, той отдели месото от костите и направи кайма“, каза източник от полицията. „След това той изхвърли смляното месо в тоалетната, в канализацията и хвърли костите в реката. Това беше неговият план да прикрие убийството."

Жертвата на войника - герой

Масово издирването на изчезналата Татяна започна, след като баща й съобщи за изчезването й. Зеленски от Перм в крайна сметка призна, че я е убил след спор. Криел от половинката си, че е женен и има дъщеря.

Сестрата на жертвата Оксана изрази гнева си, че не е била информирана за освобождаването на Зеленски. „На процеса срещу него беше заявено, че ще бъдем информирани за неговото местонахождение и движение“, каза тя. „Никога нищо не са ни казали. „Баща ми писа да пита за подробности, но никой не ни отговари. Помилването и освобождаването му бяха потвърдени от майката на Зеленски Галина . „Синът ми отиде във (войната) по много причини – искаше да изкупи стореното“, каза майката. Въпреки че не се знае къде се е бил, убивайки невинни хора как е изкупил жестокото убийство на приятелката си?!

Руснаците изразиха опасения относно броя на закоравели престъпници, на които беше позволено да се бият за Путин и след това помилвани и им беше позволено да се върнат към нормалния живот. По-рано тази година Путин връчи медали, за да възнагради осъдените с насилие за техните „смели“ борби в Украйна.

Министерството на отбраната обяви през март, че десетки хиляди руски затворници, воювали за частната наемна армия "Вагнер" , ще бъдат помилвани и освободени.