МОЛОДЕЦ! Здравко от "Ритон" не си е лягал с друга от 47 години

С Катя сме и любовници, и приятели, хвали се певецът

Култура
12:01 - 08 Август 2024
1963
МОЛОДЕЦ! Здравко от "Ритон" не си е лягал с друга от 47 години

Катя и Здравко от легендарния дует „Ритон“ са семейство вече половин век. Певецът доста хваща окото, макар да е минал 70-ака, но въпреки това през всички тези години нито веднъж не си е позволил да изневери на своята дуетна и интимна половинка. „През всичките тези години не съм поглеждал друга жена! Как можете дори да си го помислите? Виждате Катя! Та тя е съвършена!“, хвали се певецът.

И може да му имаме доверие, тъй като формите на жена му са присъствали в сънищата на поне три поколения музикални фенове.

Дует „Ритон“ е създаден през 1977 г. и бързо се утвърждава като един от най-популярните музикални проекти в България. Те печелят множество награди и издават редица албуми, които стават хитове сред българската публика. Здравко Желязков и Катя Михайлова са известни не само с музикалните си таланти, но и с харизматичното си присъствие на сцената. Двамата са заедно от 49 години, 46 от които официално са семейство, след като сключват граждански брак през 1978 г. Това ги прави най-устойчивата двойка в българския шоубизнес.

Ох, Катя, ох, кеф

„Трябва да имате силни чувства един към друг, без користни цели помежду ви. Освен да сте любовници, трябва да сте и приятели, защото пътя през живота го вървите заедно. Най-важното е да гледате в една посока и да имате едни и същи цели. Когато и двамата имате една цел, всичко се нарежда от само себе си“, казва Здравко.

За най-популярния дует в родната естрада чувствата не се измерват в пари и вещи, но въпреки това е хубаво да можеш да си позволиш малко лукс. „Понякога подарявам автомобил, понякога само букет цветя. Важно е ти да си любимият на другия и той да оцени това“, споделя още Здравко. За него ключово е да не се оставят на рутината и винаги да се изненадват приятно един друг. Катя добавя, че ключът към успешната им връзка е доверието. Важно е партньорът ти да ти е точно толкова голям приоритет, колкото и ти си сам на себе си. „Когато сте денонощно заедно, може да стане наистина трудно. Но с това се свиква и то носи своите дивиденти. Всъщност, живеейки и работейки заедно, ние само ставаме по-близки“.

От първите си стъпки в музикалната индустрия, през успешните концерти в Полша и Русия, до днешния ден те са работили с едни от най-големите имена в музикалната индустрия, включително и с Алла Пугачова и Филип Киркоров.