Момите от "Ергенът" на война с шоуто и Виктор (Снимки)

„Ергенът” не беше ерген...” - избухна Дениз Хайрула

Топ
17:38 - 08 Юни 2022
6693
Момите от "Ергенът" на война с шоуто и Виктор (Снимки)

Участничките от от "Ергенът"  се обединиха във войната си срещу Виктор Стоянов и риалити предаването "Ергенът“. Те са ядосани защото Виктор Стоянов е имал връзка с 25-годишната травъл влогърка Мария Тарашманова още преди да започне шоуто. 

Дениз Хайрула даде възможност на последователите да ѝ задават въпроси. Е, разбира се, повечето любопитни факти се въртят около участието ѝ в "Ергенът“.  Плеймейтката сподели, че няма никакви отношения с Виктор Стоянов.  

„Как са отношенията ви с Виктор?” – попита последователка.

„Никак. Сега разбрахте ли защо всъщност нямаше пръстен на финала? Защото „Ергенът” не беше ерген...” – заяви в прав текст Дениз, като така само потвърди слуховете, че Стоянов се е съгласил да участва заради хонорара и известността, а не защото си търси жена, нито пък ще я намери в риалити формат.

„Знаехте ли за гаджето му Мария? Това е подигравка с вас момичетата и нас зрителите” – пита друг фен на Хайрула.

„Не, но вече знаем. И съм съгласна” – отвръща плеймейтката, която е ядосана, че са се подиграли със симпатиите й към мачото.

„Мислиш ли, че форматът беше не добре подготвен като цяло?” – попита друга почитателка на бившата на покойния Христо Сираков.

„А ти мислиш ли, че е нормално да не си взимаш пратките от куриера?” – отвърна й Дениз, визирайки колко е некоректен форматът.

Виктория Капитонова също не пропусна да се изкаже в новия си личен профил в инстаграм. Рускинята се опита още повече да очерни Виктор: „Това, че „ергенът” не е ерген учудва ли някого”? Явно девойките са много, много ядосани, но нека си зададат въпроса какво ѝ е било на Мария да го гледа как се целува с всички тези „дами”.