Моника Белучи избрана от Cartier

Актрисата остава една от най-желаните жени на цялата планета

Новини
15:39 - 05 Февруари 2021
3500
Моника Белучи избрана от Cartier

Дори на 56 години, Моника Белучи остава една от най-желаните жени на цялата планета. Не е изненадващо, че феновете следят отблизо инстаграм профила на актрисата.

И въпреки че Моника почти никога не публикува лични кадри и подробности за живота си, интернет потребителите все още коментират с интерес новите й снимки.

Такъв е случая и с един от последните кадри, направен за Cartier. За новата кампания на марката актрисата позира в  дълго черно сако и боди. Този откровен и женствен тоалет подчертава съвършените форми на актрисата. Особено впечатление правят стройните й крака.Феновете не могат да повярват колко младо е лицето на Моника Белучи. Акцентът на грима е върху очите й, а небрежната прическа само усилва ефекта.

Според специалисти по стил новата й визия е идеална за над 50 години . Говорейки за възрастта, тя заяви в скорошно интервю: „Чувствам се много добре със себе си, не може да бъде иначе, много съм щастлива : имам две дъщери, които обожавам, невероятни приятели, семейство, което ме прави щастлив. Разбира се, вече не съм момичето от снимките, това е истината и трябва да се справям с нея. Готова съм да се изправя срещу старостта, просто бих искал да я изживея със здравето на моя страна ”.

За Моника Белучи красотата не може да бъде въпрос на тегло. Това е просто биологична фаза в живота на жената. И най-вече вътрешната красота е от значение. Единственият, който никога не избледнява.

„Как е възможно да си толкова привлекателна?”, „Моника изобщо остарява ли?”, „Идеалната жена”, коментират възхитени фвновете на звездата.