Моника от "Приятели": Момичета, не си правете пластични опeрации. Вижте на какво приличам!

Наскоро Кортни Кокс откри своя звезда на Алеята на славата в Холивуд

Шоу
18:20 - 14 Март 2023
8854
Моника от "Приятели": Момичета, не си правете пластични опeрации. Вижте на какво приличам!

Звездата от "Приятели" Кортни Кокс предупреди откровено всички дами да бягат като дявол от тамян от пластичната хирургия, която е превърнала лицето й в ужасяваща маска. Актрисата, чийто нов филм "Писък 6" вече е в кината, призна, че като млада си е мислела, че изглежда състарена и затова се е подложила на филъри и операции, които изпъват кожата и осигуряват по-младежки вид. За жалост днес прилича на чучело.

Моника от "Приятели" смята, че козметичните операции са най-голямата грешка, която е правила през живота си. Кокс не крие, че неведнъж е ползвала услугите на естетичната медицина, както и че многократно си е слагала инжекции с хиалуронова киселина.

Първоначално, докато водела тази продължителна битка с времето, тя се възприемала наплъно нормално и не осъзнавала, че колко повече се подлага на въпросните корекции, толкова по-зле започва да изглежда.

"Започнеш ли да третираш лицето си по подобен начин, задействаш ефекта на доминото. Налага се да го правиш все по-често и ставаш зависим", признава тя. "Поглеждаш се в огледалото и си казваш: "О, това изглежда добре“, но не си даваш сметка как реално те виждат околните. Хубаво е, че филърите могат да бъдат абсорбирани и отделени и ефектът е обратим, защото за себе си мога да кажа, че съжалявам, че влязох в този омагьосан кръг и направих толкова глупости. Започнах, защото исках да се боря с остаряването и да изглеждам млада, но човек не може да избегне естествените процеси." 

Наскоро актрисата от "Приятели" откри своя звезда на Алеята на славата в Холивуд. На събитието я придружиха и двете ѝ близки приятелки и колежки от култовия сериал "Приятели" - Дженифър Анистън и Лиза Кудроу.