Моника Симеонова е " Мис футболно коте"

Блондинката сложи в малкия си джоб Андреа Банда Банда и Лилия Мустакова

Топ
16:34 - 07 Декември 2022
3755
Моника Симеонова е "Мис футболно коте"

Моника Симеонова е носителка на титлата "Мис Футболно коте 2022". Блондинката от БНТ отвя Андреа Банда Банда и Лилия Мустакова в онлайн гласуване за най-секси репортерка, мобилизирана да отразява световното първенство по футбол в Катар.

Интернет допитването, в което се включиха хиляди гласуващи, беше организирано от фейсбук страницата "Коментаторски клишета".

Моника категорично грабва победата, като събира повече вот от общите гласове на девойките на второ и трето място. Сребърният медал остава за Андреа Банда Банда, която беше трансферирана от предаването "На кафе" на Гала към спортното студио на БНТ, а бронзът отива за Лилия Мустакова от Нова телевизия.

В гласуването участват още бившата съдийка Павлета Рашкова и репортерката Валерия Видева, които не успяха да съберат достатъчно гласове, за да се качат на почетната стълбичка.

От фейсбук страницата споделят, че Петър Василев - Петела категорично печели в надпреварата за най-добър коментатор и това ги амбицира да изберат най-красивото футболно коте.

Винаги усмихнатата блондинка Моника доби страхотна популярност по време на репортажите си от Катар, където отразява мачовете от световното първенство по футбол.

Журналистката ни пренася в атмосферата на арабската страна и се слива с палитрата от разнородни фенове на стадионите.

Любимката на зрителите ще разочарова мъжката част от аудиторията, която й е хвърлила око. Моника е сериозно обвързана. Нейният приятел се казва Йоан Димитров и е част от националния отбор на България по борба.