Моралисти хапят Бекъм, целунал дъщеря си по устата

44-годишният татко влезе във фокуса на медиите след милувка със 7-годишната Харпър

Легенди
10:58 - 29 Юни 2019
4713
Моралисти хапят Бекъм, целунал дъщеря си по устата

Дейвид Бекъм е любима жертва на псевдоморалистите във Великобритания. За това не е никак чудно, че поредният жест на обич, който 44-годишният татко демонстрира към дъщеря си Харпър по време на спортно събитие, предизвика злостна полемика.

Феновете на великия футболист са разделени между това дали е приемливо любимецът им да целува седемгодишното момиченце по устата. Нещо, което той явно прави доста често и без никакво притеснение. Дори напротив, гордият татко неведнъж е споделял, че обича всичките си деца и двамата със съпругата му Виктория демонстрират ежедневно любовта си към хлапетата.

Дейвид и Харпър присъстваха на мача за Световната купа при жените между Англия и Норвегия, който се проведе във френския град Хавър. Фотографите, разбира се, моментално забелязаха Бекъм сред гостите и така успяха да уловят момент на целувката между спортиста и дъщеря му.

За изненада, този път повечето потребители из интернет подкрепиха Бекъм и не само не го осъдиха, но напротив, одобриха милия родителски жест.

"Той много обича дъщеря си! Вярвам, че е нужно повече мъже да бъдат толкова нежни с децата си", "Аз съм на 68 години и все още целувам дъщеря си по устните. Не виждам никакъв проблем в това" и "Каква прекрасна, чиста, сладка целувка с дъщеря! Няма нищо по-хубаво и красиво от любовта на родителите към децата им", са само част от коментарите на хората.

Като всяка "монета" и тази има две страни: През погледа на Бекъм едва ли подобна целувка изглежда притеснителна или предизвикателна, за околните обаче подобен жест винаги носел доза дискомфорт със скандален привкус.