Мощен Олимпиакос ще ходи на екскурзия в Русия, съдия поряза Звезда в Швейцария (СНИМКИ И ВИДЕО)

Динамо Загреб спечели с комфортен резултат срещу Розенборг в Шампионската лига

Спорт
11:44 - 22 Август 2019
1906
Мощен Олимпиакос ще ходи на екскурзия в Русия, съдия поряза Звезда в Швейцария (СНИМКИ И ВИДЕО)

Олимпиакос демонстрира класа и мощ срещу руския Краснодар и спечели с убедителното 4:0 първия мач от плейофа за влизане в групите на Шампионската лига.

Гърците се наложиха на своя стадион в Пирея и вече са с единия крак в следващата фаза. Точни за успеха на домакините бяха Мигел Гереро (30), Лазар Ранджелович (78 и 85) и Даниел Поденсе (89).

Така само някакво чудо в реванша може да спре Олимпиакос по пътя към 19-ото му участие в групите на Шампионската лига.

Главният съдия поряза Цървена звезда при визитата на сърбите на швейцарския Йънг бойс. Пред хиляди свои фенове звездашите изтръгнаха 2:2, като развръзката остана за реванша.

На двубоя в Берн вратарят на Звезда Милан Борян изигра пореден отличен мач. Звезда допусна първо гол, но след това стигна до обрат, но домакините се спасиха от загуба след дузпа, отсъдена чрез ВАР.

Реваншът в Белград е следващата седмица.

Един от големите съперници на Цървена звезда по времето на Югославия - Динамо Загреб, взе солидна преднина преди реванша с Розенборг от плейофа за влизане в групите на Шампионската лига.

Хърватите спечелиха с 2:0 - Бруно Петкович откри резултата от дузпа в 9-ата минута, а Мислав Оршич удвои в 28-ата. Двата тима удариха и по една греда в мача.