Мощна багеристка: Аз направих сефтето на принц Хари!

Дащната Саша била на 19, а синът на Чарлз - на 16, когато мачкали сеното

Шоу
16:00 - 07 Февруари 2023
5728
Мощна багеристка: Аз направих сефтето на принц Хари!

Скандалните откровения на принц Хари в автобиографичната му книга, че първият му сексуален контакт е бил с по-възрастна жена, докато е бил на почивка в провинцията, продължават да изпълват британските таблоиди. Ето, че се появи кандидатка за слава, която твърди, че тя е въпросната кака, обучила невръстния принц на креватни номера.

Нейното име е Саша Уолпоуп и днес е на 40 години. А най-интересното около нея е, че е... багеристка. Жената работи на полето и в момента е майка на две деца, които са на 14 и 16 години. Но това не й попречи да разкрие, че е лудувала в сеното с Хари, когато е само на 19, а херцогът едва на 16.

Двамата се запознават в местната кръчма, а случката се случила около 19-я й рожден ден. Двамата се познавали от доста време и били достатъчно близки, за да й подари принцът плюшена играчка на мис Пиги. След като си пийнали малко повече бира в кръчмата, страстите се разгорещили и принцът направил първата крачка. Продължението се случило малко по-късно, сред полята. Двамата се напили, излезли да изпушат по цигара, но междувременно си устроили и рандеву в близките поля, повлияни от атмосферата и алкохола.

Ако не друго, поне си спечели първа страница на в. "Сън"

Приятелката на принца споделя, че в онзи момент далеч не е мислела за факта, че той е кралска особа. "За мен той беше просто Хари - моят най-добър приятел, компаньон за купони и част от компанията". След случката двамата се върнали, опитвайки да запазят случилото се в тайна, но приятелите им бързо разбрали какво става.

"Всичко продължи пет минути. Беше моментно и ако не бяхме пияни нищо нямаше да се случи", казва Саша. И до днес тя пази топли чувства към принца и дори е поласкана, че е споделил лудорията им в биографичната си книга. А тя се решила да проговори, за да сложи край на слуховете и спекулациите около нея.