Москов и Цветанов ще възкресяват дясното

Държава без десница е обречена на бедност и корупция, заяви бившият заместник на Костов

Новини
19:25 - 16 Октомври 2021
1368
Москов и Цветанов ще възкресяват дясното

Когато всички бягат от дясното и лявото ние от Национално обединение на десницата искаме да върнем българската десница в политическия дебат. Защото държава, в която няма десница е обречена на бедност и корупция. Дясното управление е това, което осигурява високи заплати и доходи на гражданите, а не им подхвърля държавни помощи. Това каза Петър Москов онлайн пред представители и симпатизанти на Национално обединение на десницата.

Днес лидерите на Национално обединение на десницата Петър Москов и Цветан Цветанов откриха официално кампанията и представиха кандидат-президентската двойка – Горан Благоев и д-р Ивелина Георгиева.

„Искаме да върнем българската десница, там откъдето тръгна преди 30 години - истинските човешки ценности, скъсване с миналото на комунизма, ясна геополитическа ориентация на България и лустрацията, която да прекъсне връзката с бившата ДС и номенклатурата на БКП“, заяви още Петър Москов.

„В предишните кампании двете партии - КОД и Републиканци за България говорихме почти едно и също и затова днес се явяваме заедно. Национално обединение на десницата полага основите за десния глас за България. Когато някой твърди, че няма ляво и дясно, той просто ни предлага политическа корупция. Иска да купи гласа на избирателя, за да се домогне до властта и преразпределението на обществените пари, а не да решава проблемите и нуждите на хората. На България и е нужен нов национален идеал, който Национално обединение на десницата иска да наложи“, каза от своя страна Цветанов.