Моторист пострада тежко след купон с приятели

Новини
12:38 - 23 Декември 2021
1326
Моторист пострада тежко след купон с приятели

Младеж катастрофира с мотор след купон в домашна обстановка в дупнишкото село Яхиново.

20-г. В. Радев се качил на нерегистрирания си мотор и се забил в паркиран на тротоара лек автомобил. От удара той пада на земята и ранява главата си, съобщават от struma.bg.

Пътният инцидент е станал 30 мин. след полунощ във вторник. Собственичката на автомобила потърсила съдействие на тел. 112.

Линейка на Спешен център и полицейски патрул от РУ – Дупница са пристигнали на място. В. Радев е лежал на асфалта с окървавена глава. Веднага е транспортиран до болницата в Дупница, където раната на главата е обработена и зашита. При падането се откъснал и част от скалпа. От болницата съобщиха, че няма опасност за живота му, но ще остане под лекарско наблюдение за няколко дни. Взета му е кръв за алкохолна проба, която ще стане готова след седмица.

В. Радев с приятели се събрали на по чаша в домашна обстановка в селото. Около 30 минути след полунощ В. Радев се разделил с компанията и с мотора тръгнал за дома си в селото, но не успял да овладее возилото, качил се с него на тротоара и се ударил в паркиран автомобил.

Срещу моториста е образувано досъдебно производство. Уведомен е и дежурен прокурор.