Моторист загина при зверско меле с BMV

Месец преди да умре, 33-годишният Борис Михайлов от София е пуснал за продажба своето Kawasaki

Топ
14:50 - 19 Март 2020
3911
Моторист загина при зверско меле с BMV

Мотористът Борис Михайлов от София е загубил живота си при зверска катастрофа с БМВ. Инцидентът е станал около 18 часа, на 17 март, на главен път Е-79.

33-годишният мъж се е движило с мотор Kawasaki в посока бензиностанция „Шел“. В същата посока се е движил и лек автомобил с марка БМВ, като фаталният сблъсък е станал точно пред комплекс „Оазис“.

По първоначални данни е установено, че при опит за изпреварване на товарен автомобил „Мерцедес“ с прикачено полуремарке, мотоциклет „Кавазаки“ е катастрофирал в лек автомобил „БМВ“. 33-годишният мотоциклетист е починал на място. От удара мотоциклетистът е излетял на повече от 20 метра от мотора.

Водачът на лекия автомобил е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, като резултатите му са отрицателни, съобщава Трафикнюз.

Последната публикация на Борис във фейсбук е от 16 март и гласи: "Вируси ли? Трябва ни свеж въздух!", а заедно с нея върви снимка на мотор.

Почти месец, преди фаталния ден, 33-годишният софиянец е пуснал за продажба мотора си с марка Kawasaki, като от публикацията му става ясно, че той е третият собственик на превозното средство.

Борис Михайлов е работил в столицата, за най-големият официален дилър на марките BMW, MINI и BMW Motorrad в България.

Стотици негови приятели, изказали своите съболезнования, го описват като "благ човек", "гений", когото, "ако срещнеш веднъж, остава следа в теб завинаги".