Моу: ЦСКА е добър отбор, искам да спечелим Лигата на конференциите

Искам футболистите да разберат, че следващият мач е най-важен, заяви Специалния

Спорт
15:59 - 15 Септември 2021
409
Моу: ЦСКА е добър отбор, искам да спечелим Лигата на конференциите

Наставникът на Рома Жозе Моуриньо даде пресконференция преди утрешния мач срещу ЦСКА. Той заяви, че "червените" са добър отбор, който вече е побеждавал неговия тим.

"Това е нов турнир и бих искал да спечелим Лигата на Конференциите, но сега мисля само за утре. Първата стъпка е да спечелим групата. Никой играч няма да получи почивка, всички ще бъдем на линия. Това е колективен спорт.

Рома се представи добре в Лига Европа миналата година. Поражението срещу Манчестър беше тежко, те бяха отбор с различна сила, а Рома беше в затруднение.

Искам футболистите да разберат, че следващият мач е най-важен. И когато играем за Купата на Италия пак трябва да бъде същото. Така ми харесва и ще го направим. Искам отборът да е на високо ниво във всички състезания. Сега обаче мислим само за утрешния мач.

Анализирахме грешките от мача със Сасуоло. Работим постоянно в тази насока. Не сме перфектни и ни предстои много работа. Убеден съм, че дори и без магическия гол на Ел Шаарауи, хората пак щяха да се приберат вкъщи доволни, знаейки, че сме дали всичко на терена.