Мустафа Карадайъ: Всички казват "без ДПС", но дали е така?

Политика
16:04 - 12 Септември 2022
1986
Мустафа Карадайъ: Всички казват "без ДПС", но дали е така?

Всички партии, включително и ГЕРБ, казват: "Не искаме с ДПС“. Но дали това е така? Говорят го пред камерите, а когато микрофоните ги няма, чукат на вратата на ДПС. Всички знаят, че без ДПС не може, защото в ДПС са експертизата, опитът и ключът за решаване на кризите. Затова БЕЗ ДПС НЯМА НОРМАЛНОСТ В ПОЛИТИКАТА и такива продажници ги гонете, за да се обединим и да сме заедно, каза по време на предизборна среща в Исперих председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

"България е имала министри от Исперих. От коя партия са били те? Само и единствено от ДПС. И Емел Етем, Нихат Кабил управляваха много добре. Един хитрец и продажник обикаля в момента селата в Разградско и твърди, че щял да става министър, щял да прави инфраструктура, щял да асфалтира улици. 12 години се нагледахме на неговото поведение", заяви Мустафа Карадайъ

И припомни, че през 2013 г. министрите на ДПС Искра Михайлова и Станислав Анастасов разписаха програми за 4 милиарда лева, в които имаше средства за инфраструктура в малките населени места.
Това е големият ни проблем - 12-13 години някой се опитва с лъжа да управлява и да заблуждава хората. Нали помните каква оценка давахме за ГЕРБ? Сутрин говорят едно, на обяд - друго, вечер – трето, а всъщност правят четвърто и пето. Те направиха възможно намърдването на случайни минувачи във властта чрез нарушаване на Конституцията и законите на страната, категоричен бе лидерът на ДПС.

ДПС направи демонстрация какво означава нормалност в политиката. ДПС като опозиция разписа държавен бюджет, заяви още Мустафа Карадайъ. В 47-оно НС експертите на ДПС пренаписаха бюджета на Асен Василев осигурявайки 430 млн. лв. за земеделците и средства за общините, университетите и бизнеса, напомни още той.