Мутри се стреляха в "Орландовци"

Четирима изскочиха от БМВ и нападнаха трима с "Мерцедес". Произнесени са 4 изстрела, но няма жертви

Актуални новини
19:38 - 28 Март 2020 (обновена)
17005
Мутри се стреляха в "Орландовци"

Мъже от два автомобила са се сбили в столичния кв. "Орландовци" и се чули изстрели. Такъв сигнал е подаден в МВР днес около 18 ч.

По думите свидетели, в района на ул. "Христо Станишев" пред хипермаркет са се засекли два автомобила - БМВ и Мерцедес, като и двата са били с характерните еднакви номера. От БМВ-то излезли четирима яки мъже, облечени в черно и се нахвърлили на шофьора на Мерцедеса. От колата му също излезли двама души и настанало невъобразимо меле.

"Изглеждаха като мутри, едни здрави момчета, много яки, бяха доста агресивни - псуваха и се заканваха", разказва очевидец, който не е пожелал да бъде цитиран поименно. В този момент някой от мъжете извадил пистолет и произвел четири изстрела. За щастие няма ранени.

Униформените веднага пристигнали на мястото, но вече нямало нито коли, нито мъже и дори следа от скандал. Случката, разиграла се до хипермаркета в центъра на квартала, доста уплашила местните жители.

Служителите на МВР разпитват живущи около магазина. Проверяват се документите на минаващите по улиците до инцидента. Най-вероятно става въпрос за гангстерска вражда за спор на територии, коментират ченгета.

Снимката е илюстративна